Лідерський прорив року відбувся!


        21-22 травня в Києві пройшов І Всеукраїнський Форум Молодих ЛідерівILead, покликаний поліпшити лідерський потенціал молоді, розвинути особисті якості, необхідні до успіху та вмотивувати до запровадження позитивних змін в суспільстві. Проект вперше провела Всесвітня Федерація Молодих лідерів та Підприємців JCI Youth.
У Форумі взяли участь представники молодіжних громадських організацій, студенти провідних університетів України та всі, хто прагне розвинути в собі лідерський потенціал. Загальна кількість учасників Форуму – 95 осіб.
Основною задачею Форуму було дати молоді поштовх до активної, творчої зміни свого життя на краще і як наслідок життя країни.
21-22 травня відбулися 7 тренінгів з розвитку лідерських навичок: емоційного інтелекту, брендингу особистості, ораторського мистецтва, цілепокладання, тайм-менеджменту, командоутворення та проектного менеджменту. Тренерами Форуму «ILead» виступлять Петро Холявчук (Київський інститут Тренінгу), Ірина Загорулько, (тренера компанії ТЦ «Рішення та Перспективи»), Ганна Валенса (Директор Центру «Епоха»), Денис Кириленко (Віце-Президент індивідуального напрямку JCI Kiev), Лілія Набоченко (Президент «Toastmasters Kyiv»), Юлія Бялецька (Віце-Президент з бізнес напрямку JCI Ukraine), Надія Недорезова (HR-менеджер компанії "AtlanticGroup"), Сурія Хабібулліна (керівник відділу тренінгів та розвитку персоналу відділу продажів компанії JT International Ukraine).
Отримавши теоретичні знання на майстер-класах, учасники мали змогу засвоїти їх на практиці. В кінці другого дня форуму відбувся конкурс ораторів та конкурс соціальних проектів. Під час конкурсу учасники пропонували свій варіант вирішення нагальних суспільних проблем. Наприклад, одна з команд пропонувала влаштувати флеш-моб, який би вмотивував пенсіонерів до занять спортом.
Партнерами проекту стали провідні компанії, асоціації та громадські організації, які зацікавлені в розвитку лідерського потенціалу серед молоді. Генеральним партнером проекту стала компанія JTI. Навчальними партнерами стали JCI та Тренінговий Центр «Рішення та перспективи». Інформаційними партнерами стали AEGEE Kyiv, Unistudy, UPGrade, Studnews, «Освітний Портал», Ліга Студентів та Openstudy

Comments

Popular Posts