안녕하세요.

конішуа, казали б японці, а я сказав оте, що в заголовку - привіт означає.
ну так от, відразу до перших вражень:

Люди: ну не такі вже й вони вузькоокі, ці корейці. Адекватні, у своїй більшості не розуміють англійської. Я втрапив в інтернешнл тусовку - Франція, Малайзія, США, Литва, Австралія, Німеччина... народ з усього світу. Всі драйвові. На другий день перебування в Сеулі у дівчини з Чехії був день народження - ходили разом відпочивати - відпочили драйвово.
Погода: якийсь тайфун. Дощ іде, майже цілодобово. Ходив робити шопінг під дощем - тут таки дійсно відносно дешеві речі і хорошої якості. Купив собі дещо для спорту - червоні кроси - бігаю щоранку - приїду - качок буду!

Я: я шо, я нічо. так собі, потроху вчу корейську, практикую англійську. Навчання почалося з 1 вересня, вирішив взяти собі інтенсивний курс корейської - пн.-чт. з 14.00 до 18.00 і так два з половиною місяці! а куди діваться?

Живу: тут хороший гуртожиток, а-ля однокімнатна квартира, все є, навіть пральна машина. Їсти в кімнатах ніззя, взутим ходити теж ніззя - можуть виселити - піду жити на вокзал.) Дозволяється їсти в їдальні на першому поверсі, а так як я живу на першому поверсі, то мені не сутужно пройти 20 метрів до їдальні.

Сеул: вузенькі вулички, купа вивісок ресторанчиків просто неба і все корейською. А ще я був на якомусь концерті. Знаєш, здається тут вони не слухають всяких Мадонн, Емінемів та Скорпіонсів. Тут вони самі як Мадонни, Емінеми та Скорпіонси, дійсно, їхня музика може конкурувати і по драйву, темпу, стилю. Знімають якісні кліпи.
В метро є wi-fi. Вважається, що корейський інтернет найшвидший на планеті. Таки да!

про дівчат, корейську кухню та навчання буде пізніше.
В общєм, самодостатня це країна. Хоч бери і живи.

і спасибі тобі за те, що читаєш!

Comments

  1. Вітаю з позитивними враженнями! :) Тільки з тим корейським інтенсивом не забувай українську

    ReplyDelete
  2. оооооооо!
    дякую!
    а щодо української - нічо, приїду - візьму курс "дебатного інтенсиву українською" :)

    ReplyDelete
  3. Спробуємо у цьому допомогти)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts