Summer Report. Miss July. Відчайдушний автостоп!

Після стрибка з парашутом, і всяких локальних пригод настав липень. і Сергій парєшал знайти собі роботу. В Макдоналдсі! А що, багато дітей мільйонерів починають працювати в Макдональдсах. Ну, хоч я і не дітьо мільйонерів, тим не менш ходив питався, заповнював форми, аплікаційні форми і мені обіцяли передзвонити. Трохи нянчив дітей, і пробував робити Всеукраїнський бізнес-форум "Be Entrepreneur" разом з 4 найпрекраснішими бджілками на планеті JCI - Cаша, Оля, Маша і Юля, детальніше читай ось тут http://jciyouth.org/bee. Після кожної зустрічі (майже після кожної, а їх було достатньо) ми ходили гулять по Києву. Уяви, імпозантний мужчина в компанії чотирьох прекрасних дівчат. В нас було і одруження, і вінчання, і діти, і розлучення... Все як у класичній сім*ї, трохи по-шведськи, та нічого)).
 Передзвонили з макдональдсу в кінці липня, коли я вже збирався на щось глобальне - автостоп до Атлантичного Океану. В кінцевому результаті це вийшов Ла-Манш, та я отримав не менше задоволення!

ну так от, робив Шенген-візу через польське посольство - найбільш лояльне до укр в Європі, я думаю. Є два способи: якщо маєш запрошення від польських френдів, або бронювання в готелі, яке підтверджується твоєю кредитною карткою. Спочатку пробував через запрошення, благо друзів у Ржечі Посполитій є трішки. Та марудно то справа - твій друг має йти написати запрошення, піти до якогось воєводи і доводити йому, що має достатньо коштів для утримання укр друга. Десь близько місяця треба чекати. А хто любить чекати? Тілько не Молчанов! Сестра Кудрицька порадила другий варіант - і через 5 днів я отримав Шенген на 2 тижні. Спершу мав їхати з однією знайомою, та в неї виникли труднощі з робінням візи, в результаті вона її не отримала. І парєшал я їхати самостійно. Маршрут: Львів (піший перехід кордону через Медику) - Краків - Катовіце - Відень - Прага - Страсбург - Метц - Париж - Гавр (власне Ла-Манш) і назад через той же Париж - Реймс - Штутгарт - Мюнхен - Нюнберг - Дрезден - Краків - Пшемишль - Львів (назад теж через Медику).

Так от, юзав всього два сайти - http://www.couchsurfing.org/ and http://www.hitchwiki.org/, подорожував 12 днів, потратився на 200 євро (при чому назад повертався маючи 10 євро в кармані, від Гавру до Львова за 60 годин))). Повернувся на Батьківщину 11 серпня, а це вже інший місяць, тому читай в наступному пості)

і спасибі за те, що читаєш!

Comments

Post a Comment

Popular Posts